Contact

0232 763 410

Program de lucru

Luni-Joi: 08:00-16:00 Vineri: 08:00-13:00

Reclamatii deszapezire

0783.228.931

Monitorizare masini

Monitorizeaza activitatea masinilor de colectare in timp real.

Program de functionare

08:00-16:00 - De luni pana vineri. Sambata si Duminica liber

Instant Chat

Raspundem in timp real la solicitarile dumneavoastra

Anunt Concurs auditor intern cu timp partial (16.11.2020)
Descarca anunt AICI

Anunt concurs auditor intern cu timp partial  (octombrie 2019)Descarca Anunt aiciAnunt privind organizarea concursului in vederea ocuparii postului de economist

Subscrisa S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. cu sediul in Municipiul Pașcani, Str. Morilor, Nr.14, Jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1769/2011, având cod fiscal RO 29167911, reprezentata de Director General – Ing. Dumea Eronim Eduard, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pentru o perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de economist, cu timp de lucru integral (8 ore/zi).

anunt_bibliografie – Download
Anunt organizare concurs auditor intern

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul in Pascani, Str. Morilor, nr. 14, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durata nedeterminata (determinata pentru primele 2 luni) a postului de auditor intern.
anunt_2_concurs_auditor_intern_2016 – Download
Anunt organizare concurs expert achizitii publice

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul în Paşcani, Str. Morilor, nr.14, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durată nedeterminată (determinata pentru primele 2 luni) a postului de Expert achiziții publice cod COR 214946, studii superioare, în cadrul Compartimentului  Achiziţii Publice.
anunt_concurs_achizitii_publice_bibliografie – Download
Anunt organizare concurs

S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pașcani, organizează la sediul său, din str. Morilor, nr. 14, Mun. Pașcani, Jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1769/2011, având cod fiscal RO 29167911, reprezentată de Director General – Ing. Dumea Eduard, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pentru o perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de control financiar de gestiune, cu timp de lucru integral (8 ore/zi) în conformitate cu prevederile HG nr.1151/2012.

Anunt concurs – Download 

Bibliografie concurs-Download

Fisa postului- Download
Anunt concurs recrutare

SC CLP ECO – SALUBRITATE SA, cu sediul în Municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, Str. Morilor nr.14, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a trei posturi vacante din cadrul Secției de Salubritate a societățiii .
2 posturi salubrizori
1 post încărcător descărcător

Anunt privind organizarea concursului in vederea ocuparii postului de economist
Subscrisa S.C. CLP ECO-SALUBRITATE S.A. cu sediul in Municipiul Pașcani, Str. Morilor, Nr.14, Jud. Iași, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J22/1769/2011, având cod fiscal RO 29167911, reprezentata de Director General – Ing. Dumea Eronim Eduard, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pentru o perioadă determinată a funcției contractuale de execuție vacantă, de economist, cu timp de lucru integral (8 ore/zi).

Anunt_concurs_economist – Download
Anunt organizare concurs consilier juridic

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul în Municipiul Paşcani, Str. Morilor, nr.14, Jud. Iasi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durată nedeterminată a postului de consilier juridic.

anunt_concurs_bibliografie_consilier_juridic_2 – Download
Anunt organizare concurs consilier juridic

SC CLP ECO-SALUBRITATE SA, cu sediul în Municipiul Paşcani, Str. Morilor, nr.14, Jud. Iasi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe durată nedeterminată a postului de consilier juridic.

anunt_concurs_bibliografie_consilier_juridic – Download
Anunt public

S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pașcani, organizează la sediul său, din str. Morilor, nr. 14, Mun. Pașcani, Jud. Iași, selecția candidaților, în vederea desemnării: Directorului general.

Procedura de evaluare și selecție a candidaților se organizează în condițiile respectării prevederilor O.U.G. nr. 109 / 2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, ale Legii nr. 215/2001, privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare, ale Legii nr.31/1990-legea societatilor, republicata, cu respectarea principiilor nediscriminării, tratamentului egal și transparenței și cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate al S.C. CLP ECO SALUBRITATE SA.

Anunt_public – Download

PLANIFICAREA CANDIDATILOR ECO (2) – Download

RAPORT INITIAL ECO SALUBRITATEA (2) – Download

RAPORT PROGRES ECO (3) – Download

Attachments

© Copyright 2017 by Eco Salubritate. Creat si dezvoltat de Ava Design Studio

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress